de meest populaire artiesten van zware metalen

de meest populaire artiesten van zware metalen

De zware metalen ongrijpbaar onderwerp – het is moeilijk te weten waar te beginnen en nog moeilijker om te navigeren door de duizenden ondersoorten, waaronder voor het ongetrainde oor voor zowel klinkt precies hetzelfde. En het helpt niet als de schrijver toevallig niet zo goed thuis in de metal wereld, en ik moet toegeven, ik ben het niet.

De geschiedenis van metal in de jaren zestig en zeventig

De geschiedenis van metal in de jaren zestig en zeventigDe geschiedenis van metal in de jaren zestig en zeventig tot het begin van de slag, maar de wortels van de jaren vijftig amerikaanse blues muzikanten tussen terug te gaan voor het volgende decennium en een van de meest diverse műfajjá is uitgegroeid tot de dag van vandaag vrijwel elk klein ding dat stijl een aparte naam en fan basis. Tot de dag van vandaag, zoals pornogrind en goregrind twee “officieel” aanvaard, uitgesproken stijl.

Zoals ik al zei, ik ben niet zo thuis in de metal wereld, net als vele anderen; de grote voorouders van de Black Sabbath en Judas Priest ‘ s van het tarief van de hoogste, terwijl in de volgende decennia veel van de trends in het bijzonder de noorse black metal (Bathory, Darkthrone, Mayhem), de jaren tachtig van grindcore (Napalm Death, vroeg Karkas, Naked City, Godflesh) en een bepaald niveau van post-, slib -, drone en doom metal, waarin ik iets kan doen, zoals dat in het schrijven. Aangezien hier vooral de jaren zeventig van metalen uit gaat om het woord, daarom wordt hier genoemd een groot deel, helaas, die zal worden overgelaten aan het essay. Maar eerst laten we eens kijken wat de zware metalen is origin story, ongeacht hoe moeilijk de taak.

Dus laten we daar beginnen, rock en roll was oorspronkelijk de hippies, de hoogopgeleide jongeren en de politieke activist muziek, het behoort toe aan degenen die mij geïnspireerd: het vreemde kinderen, de eenzame, outcast en verliezer freaks. Misschien de jaren zestig voor een tijdje, sommige versierd met bloemen, mooie berichten en LSD visies tussenpersoon beweging, transformeerde hij de rots, maar na de hippizmus ballon zal knappen, weer ze werden in de voorgrond, het stadion fase en de grootste fan van kampen op het hoofd van wie deze doelgroep is dat ze genoemd.

Een psychedelische trekjes van en barokke poëzie, voegde hij de rock muziek van het decennium, de basis voor alle hardcore blues van de jaren vijftig vuil, vervormde elektrische gitaar geluid spelen met memphis musici als Pat Haas of Willie Johnson. Terwijl de eerste echte heavy metal bands zoals Led Zeppelin of Black Sabbath met een nieuwe stijl gecreëerd, eigenlijk waren ze niet iets anders te doen, gewoon terug naar de rock-roots. Op dezelfde wijze als later de punkers, ze hebben ook de rock oorspronkelijke rapport probeert te vinden, dus het is niet de verfijnde, bovenste laag van afgeleid is, maar ook de arbeiders, de gewone mensen en de muziek hen te bellen was (zeker in het begin).

Terwijl in de jaren zestig, de psychedelische rock, die in de voorgrond, er zijn nog steeds muziek van artiesten en bands, die links van de rots in de wortels van de vervormde, meer heldere geluid en de harde gitaar aan. Een aantal van deze artiesten in lekkage van de mainstream: de koningen, mijn soort van “Louie Louie” bijvoorbeeld is een waardige opvolger was ezket de meer ernstige blues thema ‘s, zoals bepaalde szörfrock gitaar spelers werken, ook, in het bijzonder Dick Dale’ s, die de uitzinnige instrumentale nummers (zoals “Misirlou”, die later Quentin Tarantino ‘ s pulp fiction van muziek als het bekend is geworden), is ook op de harde muziek tradities.

Uiteraard waren de vroege heavy metal record, het is niet precies duidelijk welke is de eerste: de eerste harde gitaar riffs gebaseerd op de metalen voorloper composities volgens veel Knikken 1964 single “you Really Got Me”. The Kinks was niet alleen met dit ruige sound, de britse invasie -, muziek-premier, zoals de Rolling Stones en Eric Clapton rechtop Yardbirds ook de traditionele blues sound door het versnellen van het experimenteren.

Terwijl andere gitaristen hebben geprobeerd met de vervorming technieken, die later metaal belangrijk onderdeel geworden: het is Pete Townshend de Die van de reeds genoemde Clapton de Yardbirds, Jack Bruce de crème de la crème en, boven alles, natuurlijk, Jimi Hendrix, de jaren zestig van de meest invloedrijke gitarist, die in principe probeerde van alles wat een gitarist kan (volgens sommige “Purple Haze” song was de eerste heavy metal-nummer).

kunstenaars-die-een-belangrijke-rol-speelde-in-de-heavy-metal-muziek

kunstenaars-die-een-belangrijke-rol-speelde-in-de-heavy-metal-muziekGeen van hen zeggen dat ze de eerste heavy metal artiesten, maar ze speelde een belangrijke rol in het genre van de funderingen leggen. Interessant is overigens dat John Lennon verklaarde eens dat hij de uitvinder van de metalen en de Beatles “Ticket to Ride” van de song, wat een vrij vreemde verklaring.Hoe dan ook, terwijl het werd gepubliceerd in Amerika een stuk van de band, dat is de traditionele blues nog harder en sneller veel proberen, de Verenigde Staten, de studenten hebben meestal te zweren, dat zij de uitvinder van metaal.

Onder hen de meest bekende zijn de Blue Cheer, die Vincebus Eruptum recht geweldig album van sommigen zeggen dat de eerste heavy metal album, dat al de latere stijl van de funderingen gelegd, zoals de grunge of stoner rock. Dan is er nog de Iron Butterfly “In-Een-Gadd-Da-Vida” hen raken en hetzelfde adres van de record met zichzelf de eerste heavy metal-opnamen, één van; of de Vanilla Fudge, die voor het eerst vrijgegeven van hun covers van “Ticket to Ride”, een beetje waarheid gegeven Lennon ‘ s opscheppen.

Ook moet genoemd worden de Steppenwolf in het american racers, die vooral van grote betekenis omdat het genre is genaamd “Born to be Wild” nummer één van de rij komt uit (“ik hou rook en bliksem/Heavy metal thunder…”). Maar de kunstenaars genoemd hoeft te worden, net als de Stooges, die in de “I Wanna be Your Dog”-gal ook werd toegelaten tot de jaren zestig een van de moeilijkste lied, en de garage rock van bands als MC5.

In die tijd (de jaren zestig van vorig jaar) de latere zware metalen namen klinken al grotendeels gevormd, en begon te infiltreren in de “grote” bands zijn, de Beatles of Pink Floyd beide hebben hun eigen “heavy metal” nummers, de eerste van de “Helter Skelter”, en de laatste de schijf Meer hoorbaar riffközpontú opnamen, zoals “De Nijl Song”. Echter, Led Zeppelin was de eerste band die echt een doorbraak met dit geluid en later werden ze in de jaren zeventig een van de meest succesvolle band, dus ik opdagen voor de eerste keer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *