led zeppelin het verhaal van een groep

led zeppelin het verhaal van een groep

De laatste “klassieke” Zeppelin album, 1975 Fysieke Graffiti, een nyolcvankét minuten dubbel-cd, die in de Zeppelin oeuvre creatieve hoog punt en de mythologie we het grootste moment van.

Dit album is van een enorme omvang presentatie van de Zeppelin elke kracht en elke fase

Dit album is van een enorme omvang presentatie van de Zeppelin elke kracht en elke faseDe liedjes zijn een deel van de vorige schijven sessionjei tijdje, maar eindelijk zijn weggelaten, zoals “Down by the Seaside” oorspronkelijk, de IV, de “Bron-Y-Aur”, de III-de “Huizen van de Heilige” en het album met dezelfde titel, maar uiteindelijk alle Lichamelijke Graffiti te zien. Deze diversiteit impliciet dat de Uiterlijke Graffiti enigszins chaotisch records en natuurlijk, er zijn genoeg zwakke momenten (zoals de dubbel-disc is negentig procent), bijvoorbeeld, de “Nacht van de Vlucht” of de “Boogie met Stu” misschien zelfs meer beknopte en kon zijn sterker op het album.

Maar de Fysieke Graffiti werkelijke macht was in de enorme omvang ligt in: als ik niet altijd het nummer van de songwriter in de middelbare school, Jimmy Page ‘ s schroeien en monumentale riffs van Robert Plant prachtige huilt, en John Bonham donderende drummen hele indrukwekkende ervaring dat ze dit doen in sommige plaatsen enigszins ongelijk album. En vergeet niet te vermelden dat de Physical Graffiti ‘ s lijst op sommige plaatsen is vrij

indrukwekkend: de “Taart”, de “wilde je Onder de Voet,” “Kashmir” “Tien Jaar Weg” en “de wil op Song” is in feite het hard rock in de geschiedenis van de beste vijf nummers, die zelf weersverwachting voor de komende tien jaar van zware metalen, het grootste deel van het. En dan is er de twaalf minuten durende “In My Time of Dying”, Pagina land en bluesman belang is, is het grootste of het resultaat van het “In het Licht”, die vreemd genoeg is meestal synth gebaseerd. De band gaf een van de meest succesvolle concert van een grote weg.

De Fysieke Graffiti was Led Zeppelin ‘ s grootste werk en de laatste echt goed, het is samengevat beste in de carrière van de band. Plant 1976 bij een auto-ongeluk kwam een halt toe te roepen, heeft de band de carrière, de Aanwezigheid titled album, een dalende band te horen was – dit album heeft een klassieke song, maar de tien minuten “Achilles Last Stand” en “Niemand’ s Schuld, maar de Mijne” onder die van de vorige vergelijkbare songs kwaliteit.

In 1977 nog een amerikaanse tour begonnen, maar Plant vijf jaar oude zoon op de dood weer terug de momentum dat heb ik nog nooit in staat geweest om het terug te krijgen. De Zeppelin ‘ s laatste album, de In 1979 Door de klapdeur was het over uitgebracht “Fool in the Rain” werd de band van de laatste succesvolle single in de Verenigde Staten.

Dit jaar is de band een europese tour, drummer John Bonham, voor een van de concert toen stortte hij op het podium, werd naar het ziekenhuis gebracht, maar schijnbaar is er niets ernstig aan de hand was. Maar overmatige consumptie van alcohol in het volgende jaar nam hij Bonham: een átitalozott nacht na de drummer is verdronken in zijn eigen braaksel en dit is het laatste punt maakte de Zeppelin en de carrière van de band in het jaar brak. In 1982, kwam toch nog met een ander van je weten, je gemiste nummers samen mix, Coda, maar het heeft niet veel toe te voegen aan het oeuvre.

De rest van hen een paar keer dat zij verricht hebben sindsdien diverse goede doelen concerten en de tour, maar de band was nooit officieel opnieuw gevormd. De effect – zoals ik al zei – maar het is van onschatbare waarde: in de jaren zeventig en tachtig in een verscheidenheid van hard rock/heavy metal band alle Zep u, maar de punkers ook als de klassieke, alternatieve rock en grunge vorming. Ze zijn stadion rock en album-georiënteerde rock grootste vorm van de manier waarop de cock rock stijl maken (laten we zeggen dit is niet erg positief ding) en de conventionele wip afbeelding (van het haar, de jurk weg) is ook grotendeels te danken aan hen.

Hoe wij de Led Zeppelin

Hoe wij de Led ZeppelinLaatste woord zou ik graag een beetje over dat vandaag de dag als een jong persoon, hoe wij de Led Zeppelin: indien in het kort heb ik een overzicht willen hebben, dan zou ik zeggen, de dinosaurussen. De punk komst van onder meer resulteerde in de grote arena rock, we zijn hopeloos uit de mode en zijn noodzakelijkerwijs al die ouderwetse rock band, plotseling, een dinosaurus is veranderd, niet per se slecht, maar een vorige generatie ding.

Ik hou echt van de Led Zeppelin, de Huizen van de Heilige is een van mijn favoriete rock albums van de jaren zeventig jaar, maar het is nog steeds dezelfde manier is het waar dat de Zeppelin is niet precies de meest modieuze band nu of veertig jaar geleden. Maar deze hoefde niet bang het leven, want het is de vier engelse rockers nog steeds bereid zes van de rock ‘ n ‘ roll geschiedenis, de luidste en de heetste rijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *