Meet heavy metal band

Britse “Watzek”, de band van zanger David Overdam, bevordert de gloednieuwe cd tot in eeuwigheid “Udas dominee”, een van de meest essentiële heavy metal band van de eeuwigheid, vergeef jezelf prestaties poster niet tellen passen, die beweert dat haar laatste toertocht.

Na het uitnodigen van toespraken, het heavy metal band van “Atlantis”

En “Melhores” (Malehookers), het podium was om 21.20, recht op “tijdschema”, kwamen de leden van de “Watseka” en ook na 70 minuten echt hard concerten, die in de eerste paar nummers werd zij omgaan met netbalancer audio, de trommel en ook vooral bas, het is niet aannemelijk dat ze daadwerkelijk hebben gesproken met gitaar donder.

heavy metal band

Deze stevige rockers spelen waren goed evenals wygrane, Overdam in solidno pevacko type, gebaseerd op de metalni, een Amerikaanse carrière, was de focus op nummers uit de succesvolle cd-Verplaatsen In en ook Whitesnake, terwijl de Britse Blues periode, slechts orsot met succes Fool For Lovin ‘ – Methode.
Het doel van de markt was goed verkregen, de nummers van het nieuwe album, maar de beste reactie was te Gek Voor Lovin Methode en ook groenblijvende hits Hieronder Ga ik ooit nog Eens, Is Dit Liefde, en ook Nog Van De Avond, en in de stemming Overdel voor een herhaling zong Soldaat Van Veel geld, een song uit de dagen toen hij was de zanger van de groep “Dip perpl”.

Veel aandacht in zijn solo-factor trok drummer Brian Tichy, dekorasi lid van een gekoppelde team Billy Adol, priredili de juiste truc op bangoka en ook platen gemaakt.

Daarna ontstond “Udas dominee”, bijna een paar minuten na 23 en speelde voor meer dan twee uur, en ook in tegenstelling tot de “Watseka” had een geweldige audio -, en, met een minimum van in het begin was stiller dan hun voorlopers.

In vergelijking met Zweden uitzicht “Watseka”, de band logo-ontwerp op zastore over de fase, de “Udas priester” verantwoording van de esthetische spektakel met lasers, fireworker, foto ‘ s van die knippert rood en eco-vriendelijke sets en rijden vocalisten Goederen Halford op een motor tijdens

Een song Heck Gebogen Voor Natuurlijk Leren.

Halford bekendgemaakt dat zijn hoge register en bekende scream dienen nog steeds goed, en de band speelde feilloos, zelfs al is het maar een paar maanden geleden verliet een van de oprichter van de deelnemers, gitaar speler kk Downing, wiens stijl, nadinoo een groot deel van de metalen kunstenaars.

heavy metal

Hoewel de tour aangekondigd als een afscheid, de gitarist van “Udas predikant” Glenn Tipton staten hij heeft niet betrekking hebben op een einde.

“Snimaem cd’ s en nastupima maar het is ons zeker geen meer te omzeilen van de wereld. Grijpt ons een hoop tijd globe reis duurde bijna twee jaar, en we doen het voor 40 jaar. Momenteel zijn slechts een paar serum,” voegde Tipton.

Complete arena is een positieve indicator dat beide groepen verdienen respect, acid rock is populair, hoewel het niet zo veel in de media, nog enige verwarring toch heavy metal band bestaat.
Zware stalen denken als een vijandige gevoel, maar hij is agressief alleen deze muziek.

Tipton is van mening dat de metalen in feite heeft een versterkend resultaat.

“Ik beschouw het als kinderen met een zware metalen prestaties en gooi ook zelf van agressiviteit op eagleseven betekent. Na normaal kan terugkeer om hun verantwoordelijkheden,” – zei een geweldige gitarist.

Als ze uit Belgrado dit concert om afscheid te nemen, ze deden het in de stijl van de roeping werkelijke hypnotische trance in het publiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *